Як приготувати крем "Пломбір"?!
Що може бути краще, ніж з'єднання цих двох солодощів в одне?! Нічого!
Ніжний, смачний крем «Пломбір» в поєднанні з повітряним бісквітом – справжнє задоволення.
Інгредієнти:
● Молоко – 2 ст.;
● Цукор – 1 ст.;
● Борошно – 2 ст. л.;
● Крохмаль – 1 ст. л.;
● Масло – 100 г;
● Вершки – 160 мл;
● Ванілін – 1 пак.
Приготування:
1. Цукор, крохмаль і борошно висипаємо в каструлю і добре перемішуємо.
2. Додаємо в суху суміш молоко. Ставимо ємність на вогонь і розмішуємо до єдинородний маси. Після того, як майбутній крем почне густіти і кипіти, відразу знімаємо з плити і залишаємо остигати.
3. Вершки потрібно збити до утворення пишної піни.
4. В окремому посуді збиваємо розм'якшене вершкове масло.
5. З'єднуємо масло і остиглий крем і рясно перебиваємо міксером. Туди ж додаємо ванілін.
6. Слідом додаємо вершки. Щоб вони не втратили свою пишність, їх не слід збивати, а просто перемішати лопаткою.
7. Готовий крем можна використовувати відразу або поставити в холодильник на пару годин для більшого загустіння.