Кошик
321 відгук

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, у зв'язку з воєнним становищем у країні. Обробка та відправка замовлень здійснюється у Понеділок Середу та П'ятницю з 11.00 до 15.00.Новою або Укр Поштою за повною передоплатою або частковою 150грн (тільки Нова Пошта)

+380 (67) 333-02-43

Як приготувати крем "Пломбір"?!

Як приготувати крем "Пломбір"?!
Крем "Пломбір"
Улюблені ласощі дітей – морозиво, а кращий десерт свята – торт.
Що може бути краще, ніж з'єднання цих двох солодощів в одне?! Нічого!
Ніжний, смачний крем «Пломбір» в поєднанні з повітряним бісквітом – справжнє задоволення.
Приготування не займає багато часу, а це значить, що його можна зробити на «швидку руку».

Інгредієнти:

● Молоко – 2 ст.;
● Цукор – 1 ст.;
● Борошно – 2 ст. л.;
● Крохмаль – 1 ст. л.;
● Масло – 100 г;
● Вершки – 160 мл;
● Ванілін – 1 пак.

 

Приготування:

1. Цукор, крохмаль і борошно висипаємо в каструлю і добре перемішуємо.
2. Додаємо в суху суміш молоко. Ставимо ємність на вогонь і розмішуємо до єдинородний маси. Після того, як майбутній крем почне густіти і кипіти, відразу знімаємо з плити і залишаємо остигати.
3. Вершки потрібно збити до утворення пишної піни.
4. В окремому посуді збиваємо розм'якшене вершкове масло.
5. З'єднуємо масло і остиглий крем і рясно перебиваємо міксером. Туди ж додаємо ванілін.
6. Слідом додаємо вершки. Щоб вони не втратили свою пишність, їх не слід збивати, а просто перемішати лопаткою.
7. Готовий крем можна використовувати відразу або поставити в холодильник на пару годин для більшого загустіння.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner