Пектин NH - термозворотний желюючий агент. Суміш
особливого пектину та кислих солей. Здатний утримати вологу в
рідинах з 20% сухої речовини в рецептурі. Не надає
смак та запах виробу. Рекомендована доза на 100 г
рідини - 1-2 грами пектину nh. На 1 грам пектину nh
потрібно 5 грам цукру. Нейтральний гель виходить
прозорий, без явного відтінку.
Підійде для: начинок у макарон, тортів та корпусних цукерок, мармеладу, нейтрального гелю, глясажу, соусів у кулінарії.
Склад: пектин (e440), регулятор кислотності е341, регулятор кислотності е450,
фруктоза.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | ILbakery |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет |
Термін придатності | 24 мес |
- Ціна: 189 ₴/упаковка