Кандурін харчовий
Виготовляючи елементи прикрас для тортів, кандурін використовують для фарбування шоколаду, печива, морозива, зефіру, марципану, льодяників та мармеладу.
Наносять його безпосередньо на виріб, використовуючи кисті та розпилювачі.
Додають кандурін і в прозорі напої, це надає їм дивовижний гарний блиск перлини і цікавий відтінок. Барвник кандурін не реагує на зміну температурного режиму, тому вироби можна придавати тепловій обробці та зберігати в холодильнику, він також стійкий до щілочного та кислотного середовища.
Пігмент легко змивається з кондитерського обладнання та посуду, використовуючи кандурін, можна створювати шедеври кондитерської майстерності, забарвлюючи хитромудрі форми в найцікавіші кольори. Змішуючи його з кольоровим або прозорим гелем досягається ефект сяйва елементів.
Вага: 5г
Термін зберігання: 24 місяці
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 2 г |
Вид та форма випуску | Кандурин |
Упаковка | Пластикова банка |
Користувальницькі характеристики | |
Колір і відтінок | Сріблястий |
- Ціна: 95 ₴