Кандурін харчовий "Чорний"
Виготовляючи елементи прикрас для тортів, кандурин використовують для фарбування шоколаду, печива, морозива, зефіру, марципану, льодяників та мармеладу.
Наносять його безпосередньо на виріб, використовуючи кисті та розпилювачі.
Додають кандурин і прозорі напої, це надає їм дивовижно гарний перлинний блиск і цікавий відтінок. Барвник кандурін не реагує на зміну температурного режиму, тому вироби можна придавати тепловій обробці та зберігати в холодильнику, він також стійкий до щілочного та кислотного середовища.
Пігмент легко змивається з кондитерського обладнання та посуду, використовуючи кандурін, можна створювати шедеври кондитерської майстерності, забарвлюючи хитромудрі форми в найцікавіші кольори. Змішуючи його з кольоровим або прозорим гелем досягається ефект сяйва елементів.
Вага: 5г
Термін зберігання: 24 місяці
Основні | |
---|---|
Вага | 2 г |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пластикова банка |
Вид та форма випуску | Кандурин |
Користувальницькі характеристики | |
Колір і відтінок | Золотистий |
- Ціна: 75 ₴