Ізомальт це суміш для приготування карамельної маси.
Це дрібнокристалічний порошок білого кольору, солодкого смаку, без сторонніх запахів
Склад: ізомальт Е953.
Рекомендації щодо застосування: суміш висипати в каструлю з товстим дном і поставити на вогонь до повного розчинення, дати трохи охолонути, потім розпочати роботу з готовою карамельною масою. Можна фарбувати рідкими барвниками на водній основі та відливати за формами.
Барвник вноситься до готового карамельного сиропу. Максимальна кількість рідини, яку можна додати – 20-30 мл на 1 кг Ізомальту. Застилу карамельну масу, що залишилася невикористаною, можна використовувати повторно після розігрівання.
Харчова цінність у 100 г продукту: білки - 0,0 г, жири – 0,0 г, вуглеводи – 98,00 г, калорійність – 236,00 ккал, вологість – 7 ± 2 %.
Термін придатності до споживання: 24 міс
У сухому, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 20ºС.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Склад | ізомальт Е953 |
- Ціна: 98 ₴/упаковка