Альбумін — це сухий яєчний білок
Застосовується для виготовлення айсингу, кремів, суфле, безе, мусів, зефіру та інших виробів до складу яких входить яєчний білок.
1 кг альбуміну — це приблизно 315 білків яєць
Як користуватися:
5г альбуміну (чайна ложка з гіркою) на 50 г води (5 г альбуміну — це приблизно 2-3 яєчних білка)
додати альбумін у воду, розмішати, дати набухнути (приблизно 30 хв)
збивати як звичайний білок міксером до густої піни
збивна в альбуміну в кілька разів вища, ніж у рідких білків
Термін придатності 12 міс
Основні | |
---|---|
Виробник | YERO colors |
Країна виробник | Україна |
Вага | 50 г |
Склад | яєчний білок |
Упаковка | zip-пакет |
- Ціна: 155 ₴/упаковка