Подрібнені в порошок мигдальні горіхи особливо цінуються у французькій кухні. Неможливо уявити відомі повітряні печива макаруни, бісквіти женуаз і декуаз без мигдальної крихти, а начинка для пирогів або посипання для тортів з додаванням мигдальної муки поліпшують смак страв.
Застосування мигдальної муки охоплює всі сфери кулінарії. Мигдальним порошком прикрашають овочеві та м'ясні страви, пудинги, фруктові салати, з неї роблять ніжний крем для тістечок і тортів. Цей смачний і цінний інгредієнт також використовується в дитячому і дієтичному харчуванні, оскільки завдяки високій калорійності мигдальної муки організм швидко відновлює сили і наповнюється енергією.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.2 кг |
Культура | Мигдаль |
- Ціна: 175 ₴/упаковка