Кандурин харчовий "Изумруд"
Виготовляючи елементи прикрас для тортів, кандурин використовують для фарбування шоколаду, печива, морозива, зефіру, марципана, льодяників і мармеладу.
Наносять його безпосередньо на виріб, використовуючи пензлі та розпилювачі.
Додають кандурин і в прозорі напої, це надає їм дивовижного гарного перлового блиску та цікавого відтінку. Барвник кандурин не реагує на зміну температурного режиму, тому вироби можна надавати тепловій обробці та зберігати в холодильнику, він також стійкий до лужного та кислотного середовища.
Пігмент легко змивається з кондитерського обладнання та посуду, використовуючи кандурин, можна створювати шедеври кондитерської майстерності, фарбуючи вигадливі форми в найцікавіші кольори. Змішуючи його з кольоровим або прозорим гелем, досягається ефект виблискування елементів.
Вага: 5г
Термін зберігання: 24 місяці
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 2 г |
Вид та форма випуску | Кандурин |
Упаковка | Пластикова банка |
Користувальницькі характеристики | |
Колір і відтінок | Зелений |
- Ціна: 75 ₴