Кондитерський шпатель (він же скребок чи дільник) - незамінний інструмент як для професійних кондитерів, так і для новачків
Скребок - ідеальний інструмент для згладжування крему на поверхні торта або надання йому текстури, для очищення робочих поверхонь від тіста і крему, а також для різання тіста на частини. За допомогою скребка можна надати форму та завершеність будь-якому кондитерському виробу.
- Класичний шпатель: довжина 13 см, ширина 8 см;
- Напівкруглий шпатель: довжина 12 см, ширина 8 см;
- двосторонній рельєфний: довжина 13 см; ширина 8 див.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Пластик |
Кількість в наборі | 3 шт. |
Інформація для замовлення
- Ціна: 69 ₴/упаковка