Шоколад та Глазур кондитерська
Глазурь кондитерська та натуральний шоколад
Як використовувати:
Ідеально підходить для покриття кондитерських виробів - тортів, капкейків, мафінів.
Чудовий смачний декор для готової випічки підходить для глазурування поверхні виробів (розтопити на водяній бані).
Добавка в кондитерський крем – дуже приємно «зустріти» у ніжному кремі торта хрумку шоколадну крапельку, у шоколадному кремі – білу, у вершковому білому – темну.
Добавка в домашні цукерки типу «трюфель», м'які тістечка, які не потребують випічки, типу «картопля».
Ваші діти не їдять молочні каші та сир, але при цьому люблять шоколад? - Запропонуйте їм посипати їх порцію шоколадними крапельками - повірте, все з'їдається набагато швидше:).
Відмінна енергетична добавка у сухі сніданки з мюслів або пластівців.
Далі – політ Вашої кулінарної фантазії!